DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

 

 

Novinky 2013

 

 

 

Všem kamarádům, majitelům našich štěňátek, návštěvníkům našich stránek  přejeme krásné a veselé Vánoce plné pohody, do nového roku 2014 hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů a splněných přání.

 

29.11. 2013

Dnes jsme jeli s Carmen na komplexní vyšetření srdíčka ( EKG + Doppler) na kardiologii VFU v Brně (MVDr. Carlos F. Agudelo,Ph.D)  Srdíčko má Carmen v pořádku - 0 bodů. Máme velikou radost!!!

Carmen - examination  HEART  EKG + DOPPLER 0 points!

 

 

 

 

9.11. 2013

Carmen dnes jela s  páníčkem  na bonitaci do Mladé Boleslavi.. Já jsem  bohužel jet nemohla.  Roman si zaběhal s Camuškou také coursing, který jí baví. Myslím, že si celý den pořádně užili!!

Carmen Casidy ray - CHOVNÁ (bk.00000000000000). Více v sekci Carmen

 

 

 

 

8.11. 2013

U nás se slaví! Atagoňátka slaví dnes 3.narozeniny. AmálkoWikuškoAničkoAdélkoArrečkuApíčku přejeme Všechno nejlepší a pevné zdraví!!

 

Amálka dostala dort, který jí i holkám moc chutnal!!!

       

4.-6. 2013

Tullamore Cup 2013

Awika ATAGON - 4.místo na výstavě. Dále se Awika umístila na druhém místě o nejkrásnější oči ze všech vlkoušků. I letos obhájila své prvenství o nejvyšší fenu s 92cm!

Páníčkům moc gratulujeme, věřím, že si panička víkend, pořádně  užila wink

 

 

30.9. 2013

Aktuální fotka  z víkendu Multi.Ch.& Ch. & JCh. Fleetwood Mac von der Saalmühle. Fleet je tatínek naší Carmen, tatínka opravdu nezapře!!

29.9. 2013

O víkendu  odjel domů vlkoušek našich kamarádů Joe (Giuseppe Mezi kamarády), kterého jsme hlídali. Musím ho  pochválit, protože byl celou dobu moc hodný!! Viděla jsem ho naposledy jako půlroční štěńátko, vyrostl z něho krásný pes.

Moc rádi jsme viděli i páníčky Janču s Mílou, které jsme dlouho neviděli, takže bylo  o čem povídat a bylo  u toho dost veselo!!

 

21.9. 2013

V pátek přijela Katka (panička Awiky ATAGON) se synem Alexem. Matýsek byl rád, že mu přijel kamarád, my jsme  měly  s Katkou jako vždy o čem  povídat...

Druhý den jsme s Katkou vyrazily na Klubovou výstavu WDK, rozhodčí.Frédéric Maison (Francie)

Carmen Casidy ray - VD

Váhala jsem zda nás přihlásit na tuto výstavu, vzhledem k tomu, že jsem tušila, že Carmen není typ pana rozhodčího, což se také ukázalo...Byla to naše první výstava v mezitřídě v 18ti měsících.

 

 

 

6.9. 2013

Holky si užívají krásného počasí, procházek, zahrady, kde se neustále starají o přísun vitamínů, momentálně mají v nabídce jablka, která si trahají ze stromu wink (mají na zahradě také  třešně, špendlíky za chvíly budou ořechy).

Strávili jsme krásný den s Jarouškem (Arr ATAGON) ve Stromovce.

 

 

 

18.8. 2013

Jsem to holka šikovná, dnes jsem  při instalaci nového počítadla na web, odstranila všechny novinky 2013. Některé novinky, zpětně doplním, hlavně, že máme nové počítadlo, návštěvnosti našich stránek wink


7.8. 2013

rodinka ATAGON na procházce (Amelie, Carmen, Lady, Arr)

 

Přivítali jsme do  rodiny mé neteře, Lucky a Aleše, krásnou fenečku australského ovčáka Cindy(Mighty Seven Great Lady). Přejeme s novým členem rodiny, hodně radosti a úspěchů!

27. & 28.7. 2013 
 
 
Carmen Casidy ray
 
Středoevrospká výstava chrtů Konopiště, tř.mladých, rozhodčí Timothy Finney (IRL) - V2
Klubová výstava chrtů Konopiště, tř.mladých, rozhodčí Marion finney (IRL) - VD3
 
opět krásný posudek:16ti měsíční pěkná fena, velmi pěkně stavěná a vyvážená, vynikající hlava, výborné oči, uši, krk, lopatky, pevná horní linie, dobré úhlení zadních končetin, pěkný pohyb. 
 
  

19.-21.7. 2013

Byli jsme na návštěvě v CHS Xaluchakde se narodil první vrh, krásných peruánských naháčků. Štěňátka jsou úžasná, krásně socializovaná, obklopená milující rodinou i chlupatou smečkou. Katko & Petře, děkujeme za super víkend!! Naháčkům přejeme milující páníčky a hodně zdraví!!

 

8.6. 2013

KV Rokycan, třída mladých, rozhodčí: Antonín Mudra & Milan Krinke

Carmen nám udělala velkou radost, protože byla v odpoledních soutěžích, vybrána za nejkrásnějšího  mladého psa celé výstavy z cca 50 nastupených mladých!!

Carmen Casidy ray - V1, VT, KV, nejlepší mladá fena, nejlepší mladý výstavy, JBIS !!

posudek: 14ti měsíční fena, korektní hlava, dobrý pigment,tmavé oko, nůžkový skus, elegantní krk, rovný hřbet, hluboký hrudník, dobrá srst, výborná mechanika pohybu

Více fotek zde

  

8.5. 2013

Jeli jsme s Carmen na trénink coursingu, letiště Sazená

  

 

 

 

6.4. 2013

Carmen Casidy ray - svod mladých VN, rozhodčí:František Bouček

 

© Atagon


free hit counter