DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

 

Novinky 2011

 

 

prosinec 2011

Závěr roku byl pro nás opravdu hektický, pár týdnů u nás bydlela Magda s Martinem, Casíkem a Arrečkem(předělávali jim výtah, takže jsme byli véééliká rodina wink). Amálka s Arrečkem by stále řádili, nevydrží u sebe ani minutu bez okusování apod. V den kdy se k nám Magda s Martinem nastěhovali mi dětská lékařka oznámila, že má Matýsek spálu(Magda měla radost, ještě spálu neměla .....)což znamenalo jezdit každý den do Prahy na infekční na penicilín. Ladynka měla zase problém s konečníkem, který už je v pořádku(ťuk,ťuk..). Ani já jsem se nevyhnula lékařům, naštěstí ten nejdůležitější výsledek byl v pořádku(čekání na výsledek bylo nekonečné), věřím, že i ostatní vyšetření, která mě čekají budou bez nálezů...

Awika už je velká holka, začala hárat. Kromě naší Amálky, mají už všechny naše fenečky odháráno.

Od Sune a Waltra nám z Německa stejně jako minulý rok, dorazil krásný kalendář  2012 s fotkami z CHS Wilar. Moc nás potěšil!!

Když jsem u těch psích kalendářů i Ladynka má svou fotku v kalendáři "Psi 2012"(autorka:Helena Hubáčková). Fotka byla pořízena v roce 2010 po MVP v Praze, kdy nás na louce při venčení oslovila fotografka p.Hubáčková zda si může udělat pár fotek...

Mix fotek zde.

 

 

 

13.11. 2011

Byli jsme na návštěvě u Adélky ATAGON a rodiny Borských.  Adélka se má moc dobře a je hodně podobná  Ladynce. Adélka právě dohárává, takže její psí kámoš Dorísek (Dorian Grey Divoká Smečka) se od ní nehnul ani na krok. Je to krásný, statný pes s výškou 97cm!!! Případné nevěsty můžou kontaktovat paničku na email. Děkujeme za příjemné odpoledne, fotky zde.

Ještě jedna novinka, Matýsek právě teď, při aktualizaci stránek, přišel o svůj první zub. smiley

 

8.11. 2011

Dnes slaví náš vrh "A" své 1.narozeniny AdelaideAwikaAnnabelAmelieArrApollo. Přejeme ATAGOŇÁTKŮM Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví!!!

Moc děkujeme za lásku a péči, kterou všechna ATAGOŇÁTKA mají.

 

5.11. 2011

MVP Praha (rozhodčí:Cochetti Francesco - Itálie)

Apollo ATAGON - si odvezl krásné V2. Gratulujeme páníčkům, děkujeme za reprezentaci! Více fotek zde.

   29.10. 2011

Uteklo to jako voda pro ATAGOŇÁTKA nastal čas svodu. Svodu se zúčastnili naše Amelie 86cm, Awika 90cm, Apollo 90cm . Všechna štěňátka si odvezla hodnocení velmi nadějná. Máme velkou radost!!. Fotky z dnešního pohodového dne zde.

Amelie ATAGON

1.10. 2011

 

Ráno jsme s Magdou Casíčkem a Amálkou vyrazili směr Hluboká nad Vltavou kde se konala Klubová výstava na kterou byli přihlášení ATAGOŇÁTKA  APOLLO s AWIKOU.  Stihli jsme to jen taktak, abych je viděla v kruhu (navigačka tentokrát selhala, vedla nás neustále na silnice, které se teprve staví angry). Apollo si odvezl krásné V2 a Awika tentokrát VD. Byl to krásný den plný sluníčka a dobré nálady. Jsem ráda, že jsem Vás viděla!

sourozenci ATAGON - Awika & Amelie & Apollo

více fotek zde

 

17.9. 2011

Zatímco já dnes slavila své narozeniny náctileté cheeky...Vyrazili páníčci s Apollem ATAGON na NVP do Brna. Apollo si odvezl třetí místo VD a krásný posudek. Jak říkala panička, Apík vůbec nechtěl stát v postoji. Děkujeme za reprezentaci a gratulujeme.

Apollo ATAGON maj.Marcela Vojtová

10.9. 2011

Nové fotky Arrečka & Amálky 10.měsíců. Více fotek Amálky

                   Arr                                                                    Amelie                                                                                                                                                      

Náš tatínek na dnešní výstavě Ingolstadt Jolly Boy -  V1, VDH, LS, BR, BOB

 

Awika ATAGON

Tullamore Cup 2011 - Awika (maj.Kateřina Šimčáková) si s paničkou, odvezla kromě krásných zážitků z výstavy krásné V3 a titul nejvyšší fena 90cm!!! Gratulujeme!!!

 

4.9. 2011

Jolly Boy von Wilar je nový  InterChampion. Jsme na tatínka našeho vrhu ,,A,, pyšní, posíláme veliké gratulace Sune a Waltrovi!!!!

29.8. 2011

Casíček (Cassidy Vlčí píseň)  dnes oslavil 4.roky. Přejeme mu hóóóóóódně zdraví, protože vše ostatní už má od milujících páníčků. O svůj výborný dort, který mu udělala panička yes se podělil i s našema holkama, dostal vééélikého medvěda a různé dobroty...

21.8. 2011

MVP Bratislava (rozhodčí Michaela Pavlásková SK) nás reprezentovala poprvé ve třídě mladých

Awika ATAGON  - Výborná. Děkujeme a gratulujeme!!

 

20.8. 2011

Jolly Boy von Wilar - V1, VDH, BR ,BOS

výstava Freiburg

13. & 14.8. 2011

MVP Innsbruck Rakousko - Jolly Boy von Wilar

13.8. 2011 - V2, Res.CAC (roz. Iris Urschitz, A)

14.8.2011 - V1, CAC, CACIB, BR, BOB, BIS II. ( roz.Doppelreiter Marie-Luise, A)

Sune a Waltrovi gratulujeme!!

 

10.8. 2011

Roman jel pracovně do Kutné hory, tak ho napadlo, že si uděláme výlet. Navštívili jsme Kostnici (Matýsek si chtěl několik lebek a kostí odnést domů smiley) chrám sv.Barbory a na co jsme se nejvíce těšili byla návštěva u Vojtovic, kteří mají pejska z našeho vrhu Apolla. Apollo se má moc dobře, je to pěkný lump, neustále se stará s psím kámošem Oliverem o nové zážitky pro páníčky. Jsem moc ráda, že jsem vybrala pro Apolla tuto rodinu! fotky z dnešního odpoledne zde.

3. - 7.8. 2011

 Ráno jsme vyrazili směr Bedřichov. Ladynka hárala a zrovna měla NEJlepší dny k nakrytí, takže měla spousty nápadníků, mezi bedřichovskou bandu jsem jí vůbec nepustila, chodily jsme na procházky do lesa. Amálka musela odhánět nápadníky taky, protože z ní byla cítiti hárající Ladynka. Pobyt hrozně rychle utekl vařilo se, peklo, povídalo, jezdili jsme na společné výlety, procházky, hráli jsme večer hry atd. Změřily jsme s Katkou také Awiku a měří krásných 85.5cm!! Fotky zde.

Během těchto dnů byli Ladynka i ostatní vlkouši preventivně vyšetřeni na kardiologii VFU v Brně (Sono, Holter EKG - je důležité vyšetření v kardiologii, které bez nutnosti hospitalizace psa, umožní zjistit řadu informací o srdeční činnosti). Celkové vyšetření ukázalo, že má Ladynka srdíčko naprosto v pořádku!!! Máme obrovskou radost!!!!!!!

 

 

27.7. 2011

 Arr ATAGON (8.měsíců) . Panička fotí a fotí...., dostala k svátku nový foťák.cheeky

24.7. 2011

Jolly Boy von Wilar -  V1, VDH, CACIB, BOS  

Augsburg roz.Bouček(CZ)

 

23.7. 2011

Awika ATAGON - VN1   Gratulujeme!!

KV Brno Žebětín (rozhodčí Antonín Mudra)

 

21.7. 2011

Naše krásná, malá štěňátka nám trochu vyrostla wink

Awika ATAGON -  50kg

Annabel ATAGON - 60kg

Arr ATAGON -  64kg 

 

16.7. 2011

Annabel ATAGON - VN1 

NVP Mladá Boleslav rozhodčí. Kuszyk Tomasz (PL). Šťastným páníčkům gratulujeme!!!

 

Z výstavních kruhů tatínka štěňátek Jolly Boy von Wilar - V1CAC, VDH, BOB, BOS. Gratulujeme!!

Mammendorf rozh. Vojtek(SK)

12.7. 2011

Užíváme si léta, chodíme se s holkama koupat, Amálka dokonce i plave (narozdíl od maminky). Tentokrát jsme vyrazili na Sázavu, nezapomněla jsem si dokonce ani foťák.wink Byl to prima výlet, Matýsek měl zážitek viděl kachnu s mláďaty, rodinku nutrií (6mladých & 2dospěláky ), která skotačila půl metru od nás. To byl zážitek i pro nás .smiley

9.7. 2011

Amelie ATAGON -  VN1  OV pro skupinu X. FCI (roz.Otakar Vondrouš)

Dnes měla výstavní premiéru naše Amálka. Na výstavu jela s páníčkem. Byla jsem zvědavá jak se bude Amálka ve výstavním kruhu chovat, krásně si nechala ukázat zuby, předvedla svůj ladný pohyb a jak říkal páníček byla úžasná.  Více v sekci Amálky - Výstavy.

25.6. 2011

MVP Brno - rozhodčí Sandra Teric (Chorvatsko)

Awika ATAGON -  VN1 Gratulujeme!!

19.6. 2011

Přidány fotky z nedělního výletu a Arrečka zde.

Na fotce naše modelka Amálka smiley

18.6. 2011

Dnešní den byl pro  ATAGOŇÁTKA  úspěšný. Apollo dnes poprvé vyrazil do výstavních kruhů.wink 

Klubová výstava WDK -  Náměšť nad Oslavou  rozhodčí: Hania Wozna-Gil (Polsko) - psi

Wieslawa Misterka - Kluska(Polsko) - feny

Děkujeme za reprezentaci a blahopřejeme!!


Apollo ATAGON - VN1, Primus Minor (foto: Apollo s paničkou)

Awika ATAGON - VN2

8.6. 2011

 Jolly Boy von Wilar - V1, CAC, BR - Rifferswil 4.6.

5.6. 2011

NVP Klatovy, rozhodčí Gerard Jipping(NL) - Annabel ATAGON VN2.  Gratulujeme!!

27.- 29.5. 2011

Setkání v  Bedřichově. Fotky zde.

28.5.

Výstava Ingolstadt  Jolly Boy von Wilar - V2, Res.CAC, Res. VDH

21.5. 2011

Na rodinnou oslavu dorazila Magda s celou rodinou. Arrečkovi návštěva u nás prospěla, okusování s Amálkou, grilování, pohodička. Magda mi stále říká jak se Arreček směje cheeky, což jsem dneska měla možnost vidět, nic tak kouzelnýho jsem ještě neviděla!!! Celý den byl moc fajn!  Fotky zde.

 Apollo ATAGON  - 85cm, 50kg.

14. - 15.5. 2011

V neděli vystavovala Katka na MVP v Bratislavě Awiku ATAGON - VN1 rozhodčí:Tatjana Urek (SLO). Katka také dokončila s Ayllou Cerro De Pasco Slovenského šampiona!!! Holky gratulujeme!!

V sobotu jsme vyrazili na MVP Praha podpořit mojí neteř Lucku s manželem kde vystavovali poprvé svoji fenečku AMY(šeltie). Dopadli výborně -  VN1. Gratulujeme!!! Odbíhala jsem sledovat i vlkoušky, kteří se taktéž vystavovali. Pro Amálku opět skvělá socializace. Pár fotek zde.

 

12.5. 2011

Dnes slaví   Ladynka  3.narozeniny. Jsme moc rádi, že ji máme. Věřím, že s námi prožije ještě hodně společných let!!!!

11.5. 2011

Jolly-Boy von Wilar (tatínek štěňátek) výstava Mammendorf - V1, CAC, VDH. Sune a Waltrovi moc gratulujeme!!

8.5. 2011

Dnes je štěňátkům 6.měsíců. Přidala jsem fotky z dnešní procházky ve Stromovce. 

Amelie ATAGON

2.5. 2011

Byli jsme s holkama na veterině. Dostali pigárko proti psincovému kašli (Pneumodog). V nestřežený okamžik Amálka zabořila papulku do mísy s dobrotama, kterou má paní doktorka na stole. Celá ordinace byla najednou plná piškotů a jiných psích dobrot.  Amálka chudáček cheeky hltala jako by v životě nejedla!!. devil

30.4. 2011

Tento den proběhl plánovaný sraz našich štěňátek na který jsme se moc těšili!! Byla jsem zvědavá na mrňousky a nové historky od páníčků. Byla jsem moc ráda, že je všechny zase vidím a že se jim daří tak dobře!!! Museli jsme se na chvíly schovat  i do baráku před deštěm, štěňátka se uložila ke spánku a my jsme si mohli v klidu, povídat vypít kafe, dát si dobroty. Jsem moc ráda, že jsem Vás všechny viděla, že se mají štěňátka výborně a máte je tak rádi!!! Fotky zde.

Jediný kdo nám na srazu moc chyběl byl Arreček (Magda přijela na sraz bez Arrečka, páníček doma hlídal ). Arreček je po operaci pravé nohy(bohužel  došlo k růstovým potížím, po návštěvě u 4 ortopedů byla diagnóza  - operace). Snažíme se myslet pozitivně (máme za sebou  zkušenost s mým prvním vlkodávkem Atíkem, kde to bohužel nedopadlo dobře). Arreček má milující páníčky, kteří pro jeho uzdravení dělají MAXIMUM, věříme, že Arreček bude brzy v pořádku!!!.  Fotky Arrečka.

29.4. 2011

Kolem 19hodiny dorazila Katka Šimčáková  se synem Aldou &  Awikou ATAGON & Grande Dame Mezi Kamarády. Hned na začátku jim Ladynka ukázala, že ona je tu paní dvorku a podle toho se mají chovat, potom už nastalo řádění a lítání....Já jsem si mohla s Katkou v klidu povídat, kluci si hráli a holky pokračovaly v řádění!!!. Celou noc spala celá smečka  v klidu společně a my jsme se těšili na druhý den na setkání štěňátek.

23.4. 2011

Jolly Boy von Wilar (tatínek našich štěňátek) - výstava Mertingen V1, CAC, VDH, BR, BOB

13.4. 2011

Aktuální váha Aničky(Annabel ATAGON) 39.25kg

Přišel mejlík od p.Borské paničky Adélky (Adelaide ATAGON) výška Adélky 72cm a jak se má?

Naše Aduše je jak “Fukušima” (prostě jaderná elektrárna hadr) devil
Na vycházkách loví: zajíce, srny, ptáky, všechno, je jako lovecký pes, Dorian se takhle nechoval, ona je neuvěřitelně neposedná, strašně živá a skoro neunavitelná...
Doriana pořád prudí, okusuje, ale je to daleko lepší než dřív, častěji ho vyprovokuje, že se pak přetahují o uzel a  peška, o klacek...

 

 

9.4. 2011

Dnes se jela poprvé ukázat na výstavu  (NVP Ostrava) Awika ATAGON  - VN1.(5měsíční fena, velmi pěkná, hezká hlava, výborné ucho, výborný hřbet. Partie, hrudník odpovídající věku. Výborné úhlení, pohyb odpovídající věku) Máme velkou radost, blahopřejeme páníčkům!!!   Foto - Awika s paničkou. yes (foto: Edita Béresová)

Je  hrozné jak ten čas letí, nedávno jsem je  měla všechny doma, krásné chlupaté kuličky a teď už jezdí po výstavách. Včera bylo štěňátkům už 5.měsíců.

5.4. 2011

  Apollo ATAGON

3.4. 2011

Dnes mi páníček  Annabel ATAGON   poslal míry  Aničky, výška 75cm a 36.8kg.  Jak dodává páníček, Anička je v Blovicích nejobdivovanější pes.wink

Fotky z dnešní procházky s holkama http://firstlady.rajce.idnes.cz/Vychazka_3.4._2011_Velke_Popovice/

1.4. 2011

Awika ATAGON - 74cm, váha 35.4kg

Apollo ATAGON - 72cm, 41kg

Amelie ATAGON - 71cm, váhu nevím, jelikož nám nefunguje váha smiley

 

30.3. 2011

Zpráva pro páníčky našich štěňátek na 30. dubna(sobota) jsem naplánovala setkání štěňátek s páníčky wink . Moc se na Vás všechny těšíme!! Dnes jsem obdržela opravené PP, které bych Vám ráda pri setkání předala. Pokud je chcete zaslat poštou již nyní, ráda zašlu.

Amálka dnes při šmejdění u sporáku kde jsem vařila, přišla o pár chlupů. Moc jí to tam vonělo  a já měla málem infarkt, když jsem ucítila škvařící se chlupy laugh...

25.3. 2011

2.měsíce utekly jako voda, příští týden štěňátka z CHS MEZI KAMÁRÁDY odchází ke svým páníčkům. Tak jsme ráno s Magdou (tentokrát bez psů) vyrazily k Janě a Erichovi se naposledy pomuchlovat s mrňousky. Přijely jsme akorát na krmení, to byla podívaná.. Celý den se povídalo, fotilo, krmilo, zajeli jsme si i  na výborný oběd. Odpoledne dorazila Katka s Aldou a holkama. Katka  předvedla Awiku jak trénují na výstavní sezónu, kterou začínají v dubnu, moc jim to sluší!! Příští týden si také odvezou fenečku Grande Dame, Awika bude mít parťačku smiley. Celý den byl super, moc jsme se s holkama zase nasmály.

Přeji  štěňátkům super páníčky, hodně zdraví a véééliké gauče.

Fotky z dnešního dne.

 

22.3. 2011

Arrečkova aktuální váha 40.3kg.

19.3.2011

Dnes měla výstavní premiéru i s páníčky smiley Annabel ATAGON - VN 3 (Anička dostala krásný posudek!). Dále se  Annabel zúčastnila se svojí malou paničkou Kačenkou soutěže Dítě a pes, umístily se na 1.místě.  Moc gratulujeme!!!

18.3. 2011

 PP jsou konečně tady............při kontrole údajů  jsem zjistila, že na  PP je  špatně uveden  rok vyšetření srdce Ladynky, dále její výška (to bych neřešila...), výška Jolly-Boye není napsána vůbec.  Kontaktovala jsem p.Truksovou, která PP vystavila. Požádala mě, abych jí PP poslala zpět, PP přetiskne, aby údaje odpovídaly skutečnosti a obratem zasílá  zpět.

15.3. 2011

Přidáno pár aktuálních fotek Amelie ATAGON  http://firstlady.rajce.idnes.cz/Amelie_Atagon/

 Awika ATAGON 4.měsíce

10.3. 2011

 Jolly-Boy von Wilar (tatínek našich štěňátek)  - březen 2011

8.3. 2011

Dnes jsem zjišťovala na ČMKU kdy budou PP. Bylo mi sděleno, že je budou v nejbližších dnech odesílat,  mohu je očekávat příští týden.

Dnes jsou štěňátkům čtyři měsíce.

5.3. 2011

V naší obci se konaly Ladovy vepřové hody kam jsme se šli s Amálkou podívat. Byla tu spousta lidí, různé lákavé vůně, potkali jsme i  štěňátko bulíčka a ridgebacka. Amálka si  užívala pozornosti návštěvníků, usmívala se do foťáků  cheekya nechala si drbat od každého kožíšek.

 Jolly-Boy  byl  na výstavě v GRAZU kde získal  V1,CAC, Res.CACIB. Sune a Waltrovi gratulujeme!!!

 

26.2. 2011

Dnes jsme se jeli podívat k Janě  na štěňátka. Jsou kouzelný!!!. Celý den se fotilo, povídalo, jedlo, pilo.... Oslavili jsme i Katky narozeniny. Fotky z dnešního dne.

21.2. 2011

Dnes je štěňátkům 15.týdnů.  Arreček váží 30kg!! To jsem zvědavá, kolik bude vážit až bude véééééliký kluk. wink

20.2. 2011    

Nové fotky Adélky. Amálka má za sebou poslední očkování, váží 22.8kg.                                                                        

17.2. 2011

Do fotogalerie II. přidány fotky z dnešního prima odpoledne.

13.2. 2011

Byli jsme na návštěvě u Arrečka. Magda připravila výborný oběd, Arreček s Amálkou řádili jako obvykle, Casíček je pozoroval co to zase vyvádí. Amálka si vyzkoušela jízdu výtahem, což se jí moc nepozdávalo. Po obědě jsme vyrazili na procházku kde se k nám přidala další část rodiny Lucka s manželem, jejich dcerkou Nelinkou a  fenečkou šeltie Amy. Amálce  se Amy moc líbila. Poprvé jsem viděla Amálku unavenou, když jsme přijeli domů jen se napila a spala a spala...  Fotky budou jakmile je Magda stáhne z foťáku. wink

 

 

12.2. 2011

Dnes mi přišel email od paní Borské (panička Adélky). Adélka  se má dobře, je to pizizubka už jí vypadly první 4 zuby. Učí svého vlkoušího kamaráda Doriana pěkné lumpárny, lézt na místa kam se nikdy nesmělo (další zdravé a divoké štěňátko smiley).  Jak panička dodává, je s nimi hrozná sranda, už si ani nedovedou představit mít jen jednoho vlkouše. Ve čtvrtek Adélka vážila 21kg.

10.2. 2011

Dneska jsem vyrazila s Matýskem a Amálkou ke kamarádce Monice, takže zase jízda autem, kterou Amálka nemusí. Děti si chtěly dát palačinky tak jsme šli  do restaurace, zase nová zkušenost pro Amálku. Amálka se v restauraci chovala vzorně byla sice chvilkama nesvá, ale přešlo jí to. Potom jsme šli k Monice , kde se Amálka chovala jako doma, všechno prošmejdila až narazila  na klec s podivnými chlupatými tvory(králík & morče), bála se jich.  Tak jsem králíka vyndala dala  jí ho očuchat, dala mu pusinku a chtěla si hrát, pustila jsem králíka na zem, to se Amálce moc líbilo v zájmu přežití králíka jsem ho vrátila do klece. Amálka ho všude hledala, když zjistila, že je pryč, postarala se sama alespoň o odpolední  svačinku. V nepozorovaný okamžik se totiž obsloužila houskou se šunkou, zajedla to zeleninou, ulehla na gauč a plná nových dojmů usnula. Děti si hrály a já jsem si konečně s Monikou mohla  v klidu vypít kafe. 

 Doma Amálka zjistila, že dveře mají kliku a mohla by si otvírat, když se jí už venku nelíbí, ale to samé už zjistila  maminka Ladynka, když byla malá, od té doby máme kliky všude přetočené, aby se dveře nedaly otevřít. Holky si spolu hodně vyhrají, Ladynka začala být hravá jako štěně a pořádně spolu řádí!! Ladynka je ve výborné kondici, není na ní znát, že před třemi měsíci porodila štěňátka.

 

 9.2. 2011

Včera mi psala panička  Annabel, má se dobře, aktuální váha 20kg . Dnes psala panička  Awiky, váha včera 21kg. 

5.2.2011

Ráno jsme vyrazili s Magdou & Arrečkem & Amálkou směr Brno k Věrce a Martinovi kde se zapíjela štěňátka . Byla jsem zvědavá na Awiku jak nám vyrostla,  moc jsem se těšila na setkání s naší partou lidiček! Awika nám roste do krásy, vítání bylo bouřlivé.  Byl to skvělý den, výborná  socializace pro naše štěňátka, krásné počasí.... Kolem 22:00hod jsme vyrazili směrem domů.  Fotky z našeho setkání.

Arreček dnes váží 23kg!!

 

4.2.2011

Včera mi přišel mejlík od Marcely Vojtové, která je šťastnou majitelkou Apolla. Musím říct, že jsem se  u mejlíku dost nasmála smiley PROČ?

"Tak ti hlásím, že ten tvůj odchovanec je pěknej likvidátor a divoch, takže: totálně zlikvidovaný pokojový kytky (léta práce i soboty je pryč), rozžvýkaných několik párů bot, rozkousaný pelíšky, který přežily Leonka i Padíčka, několik krádeží bezpryzorně odložené snídaně, několik odcizených a řádně zpracovaných párů ponožek, vyděšený potkan v kleci, který dělá, že není doma, řádně vyplašený papoušek, který si z šoku z Apolíka začal trhat peří...... no a dále"

Jen bych chtěla napsat, že i po těchto lumpárnách, zůstává i nadále Apollo miláček rodiny cheeky. Aktuální váha Apolla je 21kg!! a jak píše Marcela roste doslova a do písmene před očima jako všichni sourozenci.

1.2.2011

 Aktualizace fotek Amálky ATAGON.

 

19.1.2011

Už má své stránky i Annabel ATAGON, které jí založila šikovná panička.

  17.1.2011

Amálka byla 10.ledna 2011 na operaci pupeční kýly, vše dopadlo dobře, tento týden nás čeká vyndání stehů. Bylo hrozně těžké jí uhlídat v klidu devil...

Arreček má svůj odkaz na fotky kde se můžete dívat jak nám roste.

 

15.1. 2011

Mám zase velmi smutnou zprávu. Do psího nebe odešla nečekaně po dlouhé , náročné operaci mamka naší Ladynky Joy Bedřiška. Budeš nám moc chybět!

 

3. 1. 2011

Barák utichl, štěňátka odjela se svými páníčky domů. Doma s námi zůstala naše Amálka.

První si svoji fenečku Awiku odvezli naši kamarádi Katka s Petrem a jejich synkem Aldou. Doma na Wikinku čeká psí kamarádka peruánského naháče Aylla. Na více fotek se můžete podívat v albu Awiky, které jí panička založila.

 

Potom si přijeli manželé  Sochorovi pro svojí fenečku Annabel. Doma se bude prohánět s kočičákem Churchillem.

Dále odjel pejsek Apollo s Marcelou Vojtovou. Doma bude mít parťáka Padíčka. Více fotek na:

http://vlkousi.rajce.idnes.cz/Padicek_a_Apollo_leden_2011/

Potom si svého Arrečka odvezla má sestra Magda s Martinem. Všechny lumpárny ho doma naučí Casíček i když v tomto případě to bude asi naopak smiley. Casíček je vzorný.

Poslední odjela Adélka k manželům Borským. Doma se bude prohánět s vlkoušem Dorianem.

 ©  Atagon


free hit counter